що подивитися добірка фільмів фільмографія

Улюблена партнерка Ді Капріо: 7 найкращих фільмів із Кейт Вінслет

Сейчас читают: 988
hochu.ua

Кейт Вінслет - одна з тих актрис, які володіють не тільки горезвісними чарівністю і харизмою. Її акторська робота - справжній "знак якості", вона просто не в змозі зіграти в половину сили або знятися в прохідному, нецікавому кіно.

Ролі Кейт - завжди свого роду акторський "майстер-клас", і ми згадуємо найбільш вражаючі з них. У тайванського режисера Енга Лі завжди виходило майстерно відтворювати атмосферу конкретних часів і місць - чи то далекого минулого, як у цій чудовій екранізації класичного роману Джейн Остін, чи то відносно нещодавніх десятиліть, як у "Горбатій горі" або "Жаданні".

Чому так? З одного боку, Енг Лі намагається максимально точно передати автентичні деталі побуту і саму манеру поведінки тих часів, її логіку, а з іншого - робить це так, щоб герої минулого були по-справжньому близькими сучасному глядачеві.

І зовсім ще молода Кейт Вінслет як ніхто інший допомогла режисерові в цьому непростому завданні на зйомках "Розуму і почуттів".19-річна на той момент Кейт грає в картині середню з трьох сестер, Маріанну, в сімействі Дешвуд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA