Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург РЕЙТИНГ фільми кіно Держкіно кіновиробництво Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург

«Люксембург, Люксембург» потрапив у топ-10 найкасовіших українських фільмів

Сейчас читают: 298
womo.ua

Бокс-офіс фільму Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург» перетнув позначку у 25 361 000 гривень і увірвався на 10 позицію найкасовіших стрічок українського прокату, посунувши з неї «Секс і нічого особистого».

Про це повідомило Держкіно. Читайте також: Що подивитися у кінотеатрах України: головні прем’єри травня 2023 року За даними Держкіно, за перший вікенд «Люксембург, Люксембург» зібрав 5,5 мільйона гривень.

Це другий найкращий старт серед українських фільмів після початку повномасштабного вторгнення. Читайте також: Український фільм «Люксембург, Люксембург» зібрав у прокаті понад 14 мільйонів гривень за два вікенди У центрі сюжету стрічки – брати-близнюки, які дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембургу.

Вони вирушають у подорож, аби побачити його востаннє. Та чи буде чоловік, якого вони там зустрінуть, таким само крутим татом, яким вони його пам’ятають?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA