Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург Каннский кинофестиваль Канни Київщина вистава Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург

У Каннах презентують кінематографічну 3D-виставку про окупацію Київщини: відео

Сейчас читают: 537
womo.ua

У Каннах презентують унікальний цифровий культурний проєкт – 3D-кінематографічну виставку MURALS про окупацію Київської області через призму малюнків Бенксі на розбомблених житлових будинках.

Про це повідомила заступниця Міністра культури та інформаційної політики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Анастасія Бондар. Читайте також: Що подивитися у кінотеатрах України: головні прем’єри травня 2023 року Прем’єра відбудеться 18 травня на Cannes Next – інноваційній платформі Marché du Film, яка досліджує майбутнє кіно та розважального бізнесу.

Ініціатор проєкту – український 3D-художник з Ірпеня Артем Іваненко. Проєкт MURALS презентується за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та створений за сприяння Польського інституту кіно у польській компанії ATM Virtual та українській Mriya Production. Читайте також: Українські фільми «Ти мене любиш?» та «Тато» отримали престижні нагороди Зазначимо, цьогоріч Каннський кінофестиваль проходитиме з 16 до 27 травня.

Відкриє його історична драма Фаворитка (Jeanne Du Barry), одну з головних ролей в якій зіграв Джонні Депп. Читайте також: «Люксембург, Люксембург» потрапив у топ-10 найкасовіших українських фільмів Також на фестивалі в Каннах відбудеться світова прем’єра короткометражної польсько-української драми «Як це було».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA