Сша бренд українська мода українські бренди сукня бренди жіноча мода Сша

Український бренд Vladiyan Royal презентував сукню із живих квітів: фото

Сейчас читают: 936
womo.ua

В очікуванні весни, бренд Vladiyan Royal відкриває завісу власного мистецтва, представляючи унікальну весільну сукню з живих квітів.

Ця творча оповідь втілює у собі природну гармонію та внутрішню силу. Фемінність, тепло, магнетизм, ніжність — це те, що прикрашає жінку, так само як омріяна весільна сукня.

Протягом шести годин над створенням сукні працювала команда з п’яти талановитих флористів. Для втілення ідеї використали 435 квітів, включаючи шість видів — гортензії, дельфініуми, троянди, півонії, гвоздики та еустоми, та 525 інших рослин. Читайте також: Весна-літо 2024: нові колекції від українських брендів Втілюючи цей проєкт, Vladiyan Royal вирішили віддати пошану найпрекраснішому явищу — природі, а ідея сукні символізує неповторність кожної людини через природу та флористику.

Ця робота відтворює найбажанішу фантазію нареченої — унікальну сукню, що віддзеркалює її смак, особистість та почуття. Кожний ретельно вишитий шов, кожна дбайливо розміщена квітка, відображають бажання бренду перетворити мрію майбутньої нареченої на живу реальність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA