фильм трейлер тизер кіно кінопрокат постер

Фільм «Чародійка» виходить в український прокат цієї осені: офіційний тизер українською мовою

Сейчас читают: 951
womo.ua

Цієї осені одна із найулюбленіших світових історій оживе у захопливій та величній кінопригоді! Зустрічайте лауреатку премії «Еммі» Синтію Еріво у ролі Ельфаби – зеленошкірої чаклунки-вигнанниці, та володарку мультиплатинової премії «Ґреммі», суперзірку світового масштабу Аріану Ґранде у ролі молодої та амбітної Глінди.

Кінокомпанія Universal Pictures представила перший трейлер видовищного фентезійного мюзиклу «Чародійка» (Wicked), одну з головних ролей в якому виконала американська поп-зірка Аріана Ґранде.

Для володарки «Греммі» це не перша робота в кіно, адже свою кар’єру вона починала саме з підліткових ситкомів. Читайте також: Вийшов трейлер фільму «Wicked» на основі однойменного бродвейського мюзиклу У фільмі «Чародійка», знятому за мотивами серії казок про Країну Оз американського письменника Френка Баума, Ґранде зіграла привабливу і амбітну дівчину Глінду, яка згодом стала доброю відьмою півночі.

Фільм розповідатиме історію її дорослішання поряд з Ельфабою – дівчиною-ізгоєм із зеленою шкірою, майбутньою злою відьмою заходу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA