фильм трейлер Прокат кіно кінопрокат постер

Фільм «Останній подих» у квітні вийде в український прокат: офіційний трейлер українською мовою

Сейчас читают: 459
womo.ua

В український прокат цієї весни виходить американський трилер кінорежисера Стефона Брістола — «Останній подих» (Breathe), де в головній ролі виступила зірка блокбастерів українська американка Міла Йовович.

Стрічка «Останній подих» у 2019-му році потрапила до «Чорного списку» сценаріїв року – це добірка, яка щорічно підсвітлює найкращі сценарні роботи року, що не були екранізовані. Про що фільм «Останній подих»?

Сюжет коротко Світ, що задихається від нестачі кисню. Декілька вцілілих переховуються у бункерах, забезпечених генератором повітря.

Такі укриття стають мішенню для всіх. У цьому скаженому, жорстокому та проклятому світі звичайна жінка бореться за своє життя, щоб її донька могла якомога довше дихати цінним повітрям. Читайте також: Фільми, які покажуть в кінотеатрах України в березні 2024 року «Останній подих» — трейлер український: «Останній подих» / Breathe — актори та режисер фільму: До акторського складу «Останнього подиху» увійшли: Міла Йовович (франшиза «Оселя зла», «П’ятий елемент»), Сем Вортінгтон (дилогія «Аватар», «Термінатор: Спасіння прийде»), Кoммoн («Джон Уік 2», «Загін самогубців») та інші. Читайте також: Три українські стрічки потрапили до програми кінофестивалю у Манчестері Режисером екшену став Стефон Брістол, який зняв науково-фантастичний пригодницький фільм 2019 року «Побачимося вчора». Кадри з фільму «Останній подих» / Breathe: Постер до фільму «Останній подих» / Breathe: Коли вийде в прокат фільм «Останній подих» / Breathe? Пресслужба повідомила, що в український прокат фільм «Останній подих» вийде 4 квітня 2024 року. Читайте також: Фільм «Чародійка» виходить в український прокат цієї осені: офіційний тизер українською мовою Зазначається, що фільм вийде в український прокат у форматі 2D з

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA