новини

Еммі-2023: стали відомі номінанти на престижну телевізійну премію

Сейчас читают: 486
hochu.ua

У середу, 12 липня, Американська телевізійна академія назвала номінантів на 75-ту премію Еммі у 2023 році. Церемонія нагородження відбудеться 18 вересня в Лос-Анджелесі, але претенденти на головну премію в галузі телебачення вже відомі, а критики продовжують оцінювати їхні роботи, щоб обрати найкращих.

Хто увійшов до списку номінантів на Еммі 2023 - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Повний список номінантів 75-ї церемонії було розсекречено під час онлайн-трансляції, яку провели акторка Іветт Ніколь Браун і голова Американської телевізійної академії Френк Шерма.

Так, лідерами за кількістю номінацій стали серіали "Спадкоємці" (27 номінацій), The Last of Us і "Білий Лотос" (по 24 номінації).Фото: Getty Images Читати також Тіна Кароль стала членом премії Grammy 2024: що цей статус значить для співачки Нагадаємо, нещодавно на премію Еммі вперше номінували українського актора.

Захар Шадрін був висунутий на номінацію Академії телевізійних мистецтв і наук (ATAS) за свою роль у серіалі Apple TV "Little America".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA