Мода бренд українська мода одяг колекція

Український бренд структурного одягу L’eskizzo випустив чорно-білу літню колекцію: фото

Сейчас читают: 932
womo.ua

Український бренд структурного одягу L’eskizzo випустив нову літню колекцію під назвою Urban Element. Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду L’eskizzo.

Зазначимо, що натхненням для бренду став «дует» сили стихії та унікальних контрастів міста — в капсулі це демонструють гострі сучасні елементи, доповнені плавними м’якими лініями. Читайте також: Українські бренди випустили нові літні колекції одягу для відпочинку та відпустки: фото Колекція випущена виключно в чорно-білих кольорах.

Графіка та чіткість ліній є пріоритетом для бренду, адже саме чорний колір здатен передати архітектуру костюма. А позачасові та універсальні чорні речі можуть легко «переходити» з повсякденного у вечірній образ. Читайте також: Український бренд жіночого одягу OKRYK випустив літню колекцію: фото У новій колекції бренд експериментував з шовковою органзою різної щільності — це побачити можна в прозорому костюмі й сукні вільного крою. Читайте також: Нові літні колекції одягу від українських брендів: фото Також додамо, що деякі речі доповнені корсетною шнурівкою, що дозволяє регулювати лінію талії.

А поєднання білого атласного блейзера та спідниці можна легко використати як сучасний мінімалістичний образ нареченої. The post Український бренд структурного одягу L’eskizzo випустив чорно-білу літню колекцію: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA