місто Маріуполь актор війна в Україні новини місто Маріуполь

Гірка втрата: на війні загинув відомий український актор

Сейчас читают: 906
hochu.ua

Відомий український актор Філіп Віннер із самого початку широкомасштабної війни пішов захищати свою батьківщину від російської навали.

Віннер майже 19 місяців вірою і правдою захищав Україну, однак вижити у цій війні йому не судилося. Зазначимо, 31-річний артист ніс свою службу у 26-му окремому стрілецькому батальйоні,  на "нулі" чоловік був в Донецькій області ще з грудня минулого року.

Читати також На фронті загинув 21-річний син банківського експерта Андрія Оністрата і пасинок Валентини Хамайко 10 липня  "Чесний театр", де працював актор, повідомив про його смерть.

9 липня Філіпу мало б виповнитися 32 роки. Наш актор, Філіп Віннер назавжди в строю. Сім'я нашого театру збідніла. З перших днів вторгнення Філіп захищав нашу землю в найгарячіших точках і продовжував жити театром, на його сторінці побачите вірші з окопів, він привіз театр з собою на війну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA