інтерв'ю акторка ХОЧУ ЕКСКЛЮЗИВ

"Українських акторів цінували у рази менше": Анастасія Цимбалару розкрила секрети кіноіндустрії. ЕКСКЛЮЗИВ

Сейчас читают: 593
hochu.ua

Українська акторка Анастасія Цимбалару розповіла про творчу кар’єру, благодійну діяльність та розвиток в TikTok. Зірка українського кіно розповіла, як їй працювалося з російськими акторами, що є основним доходом в акторського подружжя, та як вони з чоловіком розділяють акторську гру та особисте життя.

Подробиці читайте в інтерв’ю на HOCHU.ua!Починаючи з навчання в університеті, я не подавала занадто багато надій щодо майбутньої професії.

Просто займалася акторством, бо мені подобалося. Поки мої одногрупники відвідували кастинги, а деякі навіть активно знімалися у серіалах, я продовжувала навчання без особливого бачення свого майбутнього у цій професії.Перший мій кастинг відбувся на третьому курсі університету.

І одразу отримала затвердження. Роль була невелика — героїня серії у якомусь медичному серіалі, але для першої ролі досить емоційною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA