Україна Македонія Болгарія конкурс Tvorchi Євробачення Євробачення 2023 Україна Македонія Болгарія

Де й коли дивитися Євробачення-2023 і коли виступатиме Україна

Сейчас читают: 863
hochu.ua

37 країн-учасниць уже зібралися в Ліверпулі, щоб представити свої композиції на 67-му пісенному конкурсі Євробачення. Україну цього року представить гурт TVORCHI, якому букмекери пророкують непогані шанси на перемогу.

Коли відбудуться півфінали та гранд-фінал Євробачення-2023 та інші деталі конкурсу — дізнавайтеся на HOCHU.ua!У 2022 році перемогу на конкурсі Євробачення здобув український гурт Kalush Orchestra з композицією Stefania, з якою, до речі, хлопці виступили на відкритті Eurovision Village.

У зв'язку з цим 67-й пісенний конкурс мав відбутися в Україні, однак через війну його довелося перенести. Ще в липні минулого року офіційно було затверджено, що Євробачення-2023 пройде в Ліверпулі, оскільки торік другим після Kalush Orchestra став співак із Великої Британії Сем Райдер.

Читати також Як проголосувати у першому півфіналі Євробачення 2023: детальне пояснення Небажаним гостем на міжнародній арені, як і раніше, залишається росія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA