спорт жінки успішні жінки НОК України успішна жінка

Українська лучниця побила національний рекорд на Європейських іграх-2023

Сейчас читают: 601
womo.ua

Українська лучниця Анастасія Павлова вже увійшла в історію третіх Європейських ігор-2023, які проходять в Кракові, встановивши одразу два рекорди змагань.

Про це пише Суспільне Спорт. Зазначається, що Європейські ігри у Кракові для Павлової — треті у кар’єрі. 28-річна стрілкиня увійшла до складу збірної України на Європейські ігри як срібна призерка Гран-прі Європи.

Спортсменка заявлена у кількох дисциплінах: олімпійський лук, одиничний турнір, командний турнір та мікстурнір. Читайте також: Українська легкоатлетка завоювала «золото» на Європейських іграх-2023 Павлова стала авторкою національного рекорду за набраними балами у стрільбі з лука.

Попередній рекорд тримався ще з 1996-го року, коли на Олімпіаді в Атланті Ліна Павчук у парі з Ліною Герасименко набрали по 673 очки під час змагань. Читайте також: Українська каратистка виграла «золото» на ІІІ Європейських іграх Натомість новий рекорд, який встановила Павлова, складає тепер 681 бал.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA