Польша спорт золота медаль перемога Польша

Українська фехтувальниця завоювала «золото» на Європейських іграх-2023

Сейчас читают: 366
womo.ua

У понеділок, 26 червня, у Польщі відбувся фінальний поєдинок з фехтування у рамках Європейських ігор 2023 року, де стала чемпіонкою українка Джоан Фейбі Бежура.

Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що на найвищу сходинку п’єдесталу пошани в особистій першості зійшла шпажистка Джоан Фейбі Бежура, принісши таким чином першу медаль у фехтуванні й 12-те золото для України на ІІІ Європейських іграх у Кракові-Малопольська-2023. Читайте також: Українська легкоатлетка завоювала «золото» на Європейських іграх-2023 На своєму шляху спортсменка здолала суперниць із Чехії, Латвії, Естонії, Швеції та Німеччини.

Її фінальною опоненткою була представниця Польщі Мартіна Шватовська-Венгларчик, яка зуміла нав’язати серйозну конкуренцію за перемогу. Читайте також: Українська каратистка виграла «золото» на ІІІ Європейських іграх Читайте також: Українські веслувальниці завоювали «золото» на ІІІ Європейських ігор The post Українська фехтувальниця завоювала «золото» на Європейських іграх-2023 appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA