Голос країни музика прем'єра кліп нова пісня

"Яка класна пісня!": українська поп-рок принцеса Настя Балог запрем'єрила трек "На радіо" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 260
hochu.ua

Сьогодні з’явилася прем’єра пісні української співачки, суперфіналістки проєкту “Голос країни 10” Насті Балог. Дівчина розповіла свою історію нещасливого кохання, завдяки якому стала сильнішою.

Деталі - вже у нашому матеріалі!У пісні під назвою “На радіо” українська поп-рок принцеса співає про розставання з хлопцем. Колись її солодкий голос пʼянив його, проте одного дня він вирішив піти.

Читати також Дорофєєва вперше прокоментувала пісню Дантеса і слова "Зараз ти, як миш" (ВІДЕО) Тепер її “думи” заповнюють ефіри на радіо і телеканалах, і це стає дзеркалом для її колишнього.

Він відчуває, що втратив її назавжди, тоді як дівчина стала сильнішою й впевнено крокує вперед. Вона більше не залежить від колишнього і не шкодує про минуле, розповідає про новий трек сама Настя Балог.Я була знайома з хлопцем, до якого в мене були сильні почуття, але він не звертав на мене уваги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA