вагітність новини діти знаменитостей

Українська топ-модель Алла Костромічова вдруге стане мамою (ФОТО)

Сейчас читают: 956
hochu.ua

Українська топмодель Алла Костромічова поділилася радісною новиною. Зірка модних показів та її чоловік, бізнесмен Джейсон Капоне зовсім скоро стануть батьками вдруге!

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Фанати 36-річної Алли Костромічової давно запідозрили її у вагітності. З вересня 2022 року вона перестала ділитися новими фото в соцмережах, а місяць тому модель знялася в рекламі капронових колготок, на якій у неї виднівся злегка округлий живіт.

Однак офіційно про свою другу вагітність Алла оголосила тільки зараз. Читати також "Наше кохання потроїлося": переможниця "Холостяка-1" Олександра Шульгіна вдруге вагітна У День матері на своїй сторінці в Instagram Алла Костромічова опублікувала знімок із помітно округлим животом.

Таким чином модель офіційно підтвердила, що зовсім скоро стане мамою. До речі, судячи з розмірів живота, зараз Костромічова перебуває на останніх термінах і ось-ось готується народити.Ми очікуємо на другу дитину.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA