Украина приз Украина

Українська режисерка Тоня Ноябрьова змагатиметься за приз глядачів на Berlinale

Сейчас читают: 850
womo.ua

Фільм «Ти мене любиш?» української режисерки Тоні Ноябрьової буде показаний у програмі «Панорама» на Берлінському кінофестивалі.

Про це повідомляє Держкіно. «Ігровий повнометражний фільм «Ти мене любиш?» режисерки Тоні Ноябрьової представить Україну у програмі Panorama Берлінале, де відбудеться його світова прем’єра», — йдеться в повідомленні. «Панорама» — програма Берлінського кінофестивалю, яка збирає фільми з усього світу з яскраво вираженим політичним, гендерним або соціальним контекстом.

До неї зазвичай відбирають нестандартні стрічки, а головний приз вручає глядацьке журі. Фільм «Ти мене любиш?»  розповідає про дорослішання 17-річної Кіри, історія розгортається напередодні руйнації Радянського Союзу та народження нової країни. «Це особиста історія мого дорослішання та становлення покоління.

Це — моя пісня про прощання з дитячими ілюзіями й про відчайдушні пошуки кохання. Я хотіла, щоб аудиторія фізично відчула, як наше минуле вислизає, немов пісок крізь пальці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA