Нео

Українська піаністка Катерина Пишнюк у 12 років отримала місце в Королівській музичній академії

Сейчас читают: 136
womo.ua

Українська піаністка, 12-річна киянка Катерина Пишнюк, отримала місце в найкращому музичному навчальному закладі світу — Королівській музичній академії.

Дівчинка разом із матір’ю, професійною піаністкою, виїхала з України до британського Бристолю через місяць після початку повномасштабного вторгнення.

Як повідомляє BBC, українки через Facebook знайшли родину, яка погодилася їх прийняти, і місяць чекали на отримання віз, перш ніж переїхати до Бристолю.

Катерина грає на фортепіано з п’яти років і каже, що гра відвертає її від війни. Незабаром після прибуття до Бристолю талановиту дівчинку взяли до Кліфтонського коледжу. «Дуже приємно, що вона тут, вона неймовірно талановита піаністка — така молода, і вона пройшла через стільки всього, але все ще справді щаслива молода людина», — сказав музичний директор Кліфтонського коледжу Деніел Робсон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA