Берлінале

Режисерка Катерина Горностай та кіноекспертка Саша Прокопенко увійшли до складу журі Берлінале-2023

Сейчас читают: 377
womo.ua

Дві українки — режисерка Катерина Горностай та програмна директорка Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів (Kyiv International Short Film Festival) Саша Прокопенко — увійшли до складу журі Берлінського кінофестивалю 2023 року.

Про це повідомив оргкомітет. Горностай оцінюватиме учасників у категорії Generation 14plus — секції кіно про дітей і підлітків, а також про проблеми, з якими вони стикаються.

Журі цьогорічного Берлінале очолить голлівудська акторка, сценаристка і режисерка Крістен Стюарт. Водночас програмна директорка Kyiv International Short Film Festival Саша Прокопенко, яка з 2018 року у KISFF курує секцію Sexuality Matters, яка фокусується на правах ЛГБТКІА+ та жінок, гендерній ідентичності й секс-позитивності, оцінюватиме фільми з квір-програми Teddy Award.

Як повідомлялось, на 73-му Берлінському міжнародному кінофестивалі, який триватиме 16–26 лютого, покажуть дві українські повнометражні стрічки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA