county Santa Barbara county Santa Barbara

Українська режисерка Крістіна Тинькевич зі стрічкою «Як там Катя?» змагатиметься на кінофестивалі у Санта-Барбарі

Сейчас читают: 722
womo.ua

Драма Крістіни Тинькевич «Як там Катя?» потрапила до конкурсної програми Santa Barbara International Film. Про це інформує пресслужба Державного агентства з питань кіно. «У межах Santa Barbara International Film Festival, який пройде з 8 по 18 лютого, відбудеться північноамериканська прем’єра стрічки», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей фільм – дебютна повнометражна робота режисери, світова прем’єра якої відбулась на 75-му кінофестивалі у Локарно у конкурсній програмі «Concorso Cineasti del presente». «Фільм отримав дві нагороди фестивалю: спеціальний приз журі Ciné+ та приз за найкращу акторську гру для Анастасії Карпенко», — підкреслюють у відомстві.

Сюжет фільму ґрунтується на історії лікарки швидкої допомоги Анни: вона  намагається відшукати справедливість у цьому недосконалому світі.

Згідно з дописом, над стрічкою працювала компанія Evos Film. Продюсерами виступили Ольга Матат та Влад Дудко. Фільм створено за підтримки Держкіно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA