місто Київ місто Софія подія місто Київ місто Софія

Відкрити нові грані себе: у Києві відбувся ретирит для жінок з інвалідністю та без «Сила в мені»

Сейчас читают: 907
womo.ua

Жовтень для киянок розпочався продуктивно та натхненно — ГО «На рівних» за підтримки Української феміністичної мережі за Свободу й демократію та Українсько-данського молодіжного дому провела дводенний ретрит «Сила в мені».

Захід зібрав в одному колі киянок зі своїми особливими історіями та життєвим досвідом — в одному колі зустрілися жінки різного віку, різних професій, жінки з інвалідністю та без, жінки з різними хобі та інтересами. Читайте також: Геловін наближається: 20 атмосферних фільмів, які ви маєте переглянути цієї осені “Сила в мені” – унікальна історія, адже це один з небагатьох інклюзивних заходів, повністю адаптований для жінок з різними потребами не лише в столиці, а й в Україні в цілому.

Захід тривав два дні — програма включала як лекції від експерток про те, як харчування та сон впливають на психічне здоровʼя, а також арт-терапію та виступи сучасних артисток наприкінці кожної з зустрічей.

Родзинкою стало ресурсне коло — учасниці ретриту щиро ділилися своїми проблеми в особистому житті, професійному розвитку, сприйнятті себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA