Сша женщины успех дискриминация Сша

Українки зможуть надихнути своїми історіями успіху жінок з усього світу

Сейчас читают: 299
cosmo.com.ua

Компанія Avon запустила глобальну платформу My Story Matters («Моя історія має значення»), на якій жінки з усього світу можуть поділитися історіями сили, становлення, подолання труднощів, перемог та успіхів — великих і маленьких — у різних сферах життя.

Місія ініціативи — показати, що успішність має безліч виявів та ролей і надихнути жінок на те, що вони вважали неможливим. Щоб відзначити кожну історію, Avon перерахує по 1 долару США благодійним організаціям, що підтримують жінок 2021-го.

Мета проєкту — зробити жіночі голоси помітнішими у світі, де їх чути не так гучно, як чоловічі, і розповісти всім про силу, сміливість та унікальність жінок, їхні повсякденні перемоги й надзвичайні тріумфи.

Кожна історія важлива, бо показує світові, на що здатні жінки, і надихає інших на великі чи маленькі звершення. Avon закликає якомога більше українок поділитися своїми розповідями, адже це може допомогти іншим подолати стереотипи, що, на жаль, досі панують у нашому суспільстві та нашій

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA