национальная кухня народные рецепты

Прості рецепти з усього світу: польська кухня

Сейчас читают: 536
liza.ua

Хочеш навчитися готувати смачні та прості страви з усього світу? Тоді обов’язково стеж за нашою рубрикою «Рецепти»! Ми публікуємо найрізноманітніші рецепти та ділимося стравами з усього світу.Ми вже розповіли тобі про мексиканську кухню, а тепер продовжимо кулінарну подорож в Польщі.Польська кухня — це суміш різних національних кухонь.

Можна відчути східний вплив, західний і навіть нотки єврейської кухні, оскільки за весь час на території сучасної Польщі проживало безліч національностей.До того ж польська кухня дуже схожа на українську.

У ній є: вареники, каша, галушки та голубці, холодець (називається галантин), котлети та відбивні, розсольник, курячий бульйон, різноманітні пироги й сирники, пряники.Ще в середні віки польську кухню характеризували як важку, пряну і густу.

Вона не завжди була смачною, але дуже пряною. У стравах використовувалися спеції: перець, мускат, ялівець. Завдяки такому набору прянощів польська кухня славилася густими та гострими соусами.Замість цукру традиційно

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA