Поделки поделка

Готуємось до Великодня: прикраси для дому своїми руками до свята

Сейчас читают: 264
liza.ua

Саме час розпочати підготовку до світлого свята Великодня. Навіть, якщо ваша сім’я не релігійна, це свято все одно здатне надихати та об’єднувати у теплому родинному колі.

Чудовою нагодою стане провести більше часу з дітьми та виготовити своїми руками різноманітні тематичні прикраси для оселі. Це не тільки допоможе прикрасити ваш дім та наповнити його святковою атмосферою, а й буде черговою нагодою розвинути дрібну моторику пальчиків маленьких помічників.Така простенька аплікація буде легкою для виконання навіть для найменших.

За базу потрібно взяти овал з картону, розмалювати його веселими мордочками курчат чи зайчиків. Всю композицію ви можете прикрасити бантами, або штучною травою.Ось вам варіант простенької підставки.

Візьміть смужки кольорового паперу в зелених кольорах. З однієї сторони зробіть надрізи, так, щоб вийшли загострені краї. З’єднайте краї смужок степлером, або клеєм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA