фотопроект Cosmopolitan

Амбасадорка, рестораторка, мисткиня: успішні українки #ZAфемінітиви

Сейчас читают: 152
cosmo.com.ua

Фемінітиви — це ознака еволюції суспільства. Їхнє появлення в українській мові викликало багато дискусій. Що означають фемінітиви для сучасної жінки?

Чи впливають вони на ставлення соціуму до ролі, котру жінки відіграють у професійному, громадському і соціальному житті? Про це Cosmopolitan і Ювелірний Дім ZARINA вирішили запитати успішних жінок, котрі займаються професіями, назви яких донедавна мали виключно чоловічий рід, у проєкті #ZAфемінітиви.

Учасниці фотопроєкту — Заріна Нетовкіна, бренд-амбасадорка Ювелірного Дому Zarina, головна редакторка Cosmopolitan Олександра Буринська, мисткиня Ліліт Саркісян, авторка музичних творів Бажана, ресторатока Аліна Косічкіна, майстриня ювелірної справи Мартіна Нетовкіна.

Досвід наших героїнь є підтвердженням тому, що сучасна жінка може обрати будь-яку професію і досягти у ній неймовірних висот. Бажана — У чому краса слова? — Для мене краса слова — це його зміст.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA