Дмитро Лубінець Україна Катар діти війна в Україні новини Дмитро Лубінець Україна Катар

Україна повернула додому ще 11 викрадених дітей

Сейчас читают: 447
womo.ua

До України вдалося повернути з Росії та тимчасово окупованих територій ще 11 дітей. Про це повідомив український омбудсмен Дмитро Лубінець.

Він розповів, що серед повернених дітей –  шість дівчат та п’ять хлопчиків. Найменшій дитині 2 роки, найстаршій – 16. Разом з командою від України дітей зустрічав Посол Катару в Україні Гаді Аль-Гаджрі.

На двох діток чекала машина швидкої допомоги, оскільки вони майже не могли пересуватися. Додому повернулися 11 українських дітей Разом з командою омбудсмана дітей зустрічав Посол Катару в Україні Гаді Аль-Гаджрі Влітку 2022 року в Україні почала працювати державна інформаційна платформа «Діти війни».

Вона допомагає батькам та правоохоронним органам збирати інформацію про дітей, які зникли безвісти або були незаконно депортовані. Читайте також: Повернення викрадених українських дітей: без медіа місія нездійсненна Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Україна повернула додому ще 11 викрадених дітей appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA