Україна місто Братислава Польща Словаччина Фото Євробачення новини шоубізнес Україна місто Братислава Польща Словаччина

Україна на Дитячому Євробаченні 2023. Оголошено 5 фіналістів нацвідбору (ФОТО)

Сейчас читают: 392
hochu.ua

24 липня стало відомо, хто побореться за право представляти Україну на Дитячому Євробаченні 2023 у Франції. Подробиці - в нашому матеріалі.У фіналі національного українського відбору на Дитяче Євробачення візьмуть участь 5 конкурсантів.

Про це, 24 липня повідомило Суспільне. Говориться, що учасників обрали члени журі після прослуховування 10 кандидатур з лонглиста.

Отож, за право представляти країну на пісенному конкурсі поборяться: Читати також "Мрій сміливо!": стало відомо, під яким гаслом пройде Дитяче Євробачення 2023 (ВІДЕО) Учасниці бенду "3ʼbeauties", 13-річна Анна Ткач, 12-річна Владислава Волинець та 13-річна Олександра Коровицька народилися на Волині, в Луцьку.

Дівчата твердо переконані, що їхній козир криється в єдності.У нас є синергія! Наша творча енергетика зʼєднується воєдино, і тому шанс на перемогу потроюється 14-річна Поліна народилася в Одесі, однак нині мешкає в місті Братислава (Словаччина).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA