Святослав Вакарчук День Незалежності Святослав Вакарчук

«Шоу було недоречним»: Святослав Вакарчук прокоментував попурі до Дня Незалежності

Сейчас читают: 288
cosmo.com.ua

Український музикант Святослав Вакарчук став гостем шоу «Слава+». У ньому лідер гурту «Океан Ельзи» розповів Славі Дьоміну, зокрема, про своє ставлення до попурі українських пісень на День Незалежності України.

За словами артиста, йому не сподобалося святкове шоу, яке влаштували на Софіївській площі. «Мені не сподобалося попурі до Дня Незалежності.

Я вважаю, що в той час, коли паралельно в Києві на Хрещатику проходив марш волонтерів, добровольців і військових, які захищали свою державу, робити таке шоу, яке відбулося на День Незалежності, на мою думку, було недоречним», — вважає Вакарчук.

За словами Святослава, він не проти ідеї попурі. На його думку, шоу було зроблено не так, як воно повинно було виглядати у такий день. «Коли я на вечірках з друзями вип’ю і ми маємо гарний настрій, я дозволяю собі деякі речі, які, чесно кажучи, і розказувати не хочеться, але не в День Незалежності і не коли в країні йде війна», — підкреслив співак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA