ЗСУ війна росії з україною військовослужбовиця військовий облік Жінки зі сталі

У ЗСУ підтримали ініціативу створення окремого жіночого підрозділу

Сейчас читают: 851
womo.ua

У Збройних силах України позитивно відреагували на ідею щодо створення окремого бойового підрозділу, який би складався виключно з жінок.

Про це пише Hromadske. Читайте також: У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про цивільні партнерства: подробиці Зазначимо, що морська піхотиниця Ярина Чорногуз запропонувала створити розвідувальний, аеророзвідний, саперний, снайперський, мінометний взводи чи артилерійську батарею для військовослужбовиць. Читайте також: У Південній Кароліні хочуть запровадити смертну кару для жінок, які зробили аборт Збройні сили України таку пропозицію назвали «прийнятною після проходження ними відповідної фахової підготовки». Читайте також: В Україні створили перший освітній чат «На Урок» на основі штучного інтелекту Нагадаємо, що станом на листопад 2022 року в ЗСУ проходили службу майже 60 тисяч жінок.

У бойових діях беруть участь 5 тисяч жінок, із них 10% – у теробороні. The post У ЗСУ підтримали ініціативу створення окремого жіночого підрозділу appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA