ПриватБанк

Business Wisdom Summit 2023: жіночий успіх набирає обертів

Сейчас читают: 750
womo.ua

Найкращі нові фінансові стратегії, відкриття та активна робота на нових ринках, авторські лайфхаки у різних галузях економіки – ось, на що ставить і український бізнес, і держава на другому році війни.

А локомотивом понад третини цих ідей є жінки, і їх доля постійно зростає. Про такий гендерний нюанс під час виступів згадували чимало спікерів у рамках форуму Business Wisdom Summit «Патріоти бізнесу».

Український балістичний захист повинен панувати на світових ринках Одною з найяскравіших та емоційніших спікерок стала директорка зі стратегічного розвитку «Українська броня» Анастасія Макова.

Тема безпеки наших захисників — вкрай нагальна. Підприємство опікується балістичним захистом з 2014 року. Компанія згодом стала першою на ринку, хто почав виготовлення шоломів і бронежилетів із високомолекулярного поліетилену та керамічних композитів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA