місто Вікторія Стиль FROLOV новини місто Вікторія

Гурт Måneskin феєрично завершив турне в костюмах українського бренду FROLOV

Сейчас читают: 319
hochu.ua

Італійський рок-гурт Måneskin завершив європейське турне вибуховим концертом, вийшовши на сцену в кастомних образах, створених українським брендом FROLOV.

Під час останнього концерту туру "Loud Kids World Tour" вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі та барабанщик Ітан Торкіо виступили в кутюрних образах від дизайнера Івана Фролова.

Деталі — на HOCHU.ua!Іван Фролов — український дизайнер, який здобув популярність у всьому світі. У його вбраннях оскароносний співак Сем Сміт знімає кліпи, Бейонсе представляє свої шоу-програми, а гурт Måneskin — вирішив феєрично завершити "Loud Kids World Tour".

Для появи перед фанами музиканти обрали червоно-чорне вбрання. Читати також Український бренд створив для Валерія Залужного ексклюзивну вишиванку (ФОТО) Варто зазначити, що над концертними костюмами Måneskin бренд FROLOV працював спільно з Анастасією Гутник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA