Marc Opolo Сша Tvorchi Marc Opolo Сша

У тандемі з природою: Tvorchi у новій колаборації Marc O'Polo

Сейчас читают: 929
cosmo.com.ua

Скандинавський бренд Marc O`Polo у рамках глобального кампейну «IT`S ON US» разом із групою Tvorchi представив нову зимову колекцію.

Зйомка пройшла у Васильківських Карпатах, на тлі казкової та незайманої природи. Ландшафт безмежних пагорбів повертає до головної ідеї колекції — єднання з природою.

Головний меседж глобальної кампанії — «IT`S ON US» — означає, що майбутнє планети залежить від кожного з нас, і вибір на користь усвідомленого гардеробу — маленький, але важливий крок на шляху до кращого майбутнього. «Найкращий спосіб класно виглядати взимку — це згадати про багатошаровість в одязі, добре знайомий нам оверсайз.

Головне, не боятись самовиражатись і обирати речі, які самим до вподоби. Тренди постійно змінюються, як і самі вподобання. Залишається незмінним тільки те, що ми любимо додавати простоту у свій стиль», — коментують TVORCHI.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA