Шотландия зоопарк Велика Британія тварини новини світу Шотландия

У Шотландії пінгвін став генерал-майором Королівської гвардії Норвегії: відео та фото

Сейчас читают: 674
womo.ua

Шотландський пінгвін Нільс Улаф III Единбурзького зоопарку  отримав звання генерал-майора Королівської гвардії Норвегії. Про це йдеться на сайті зоопарку.

Зазначається, що пінгвін є офіційним талісманом цієї гвардії від 1972 року. Читайте також: Спека: яким має бути водний режим для чотирилапих? Читайте також: У ПАР зменшилася кількість браконьєрів на носорогів: деталі Також Ґрессет додав, що в церемонії нагородження пінгвіна взяли участь понад 160 солдатів королівської гвардії.

Його всі дуже люблять: надсилають пінгвіну рибу та його родині, різдвяні листівки, а також відвідують його кожні кілька років, щоб вручити підвищення. Читайте також: В Австралії приспали понад 40 чорних дельфінів, які повторно викинулися на берег: подробиці Королівського пінгвіна передали до Единбурзького зоопарку в 1972 році, тоді він і отримав звання талісмана, вже в 1982 році став капралом.

Відтоді Нільс Улаф III поступово отримував підвищення, аж поки не став генерал-майором у 2023 році. Зокрема, у 2008 році він прийняв лицарство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA