трейлер День Незалежності фільми кіно Держкіно кіновиробництво

У прокат вийде українська стрічка «День Незалежності»: трейлер

Сейчас читают: 885
womo.ua

Вийшов офіційний трейлер фільму «День Незалежності». Це щирий документальний портрет України та українців від Володимира Тихого, режисера ігрових стрічок «Наші котики» і «Брама», а також одного з творців передачі «СВ-шоу» з Вєркою Сєрдючкою.

Фільм вийде в кінотеатрах 24 серпня, на День Незалежності України. На 24 серпня 2022 року припала не лише 31-ша річниця відновлення української державності, а й пів року з початку повномасштабного вторгнення росії.

Ця стрічка зображує один День Незалежності очима працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, відповідальних за ввімкнення сигналу тривоги в столиці, «пляжних» патрульних з Одеси, операторки протитанкового комплексу, мінометної батареї, штурмовика ЗСУ, 14-річної прибиральниці пабу в Харкові, художниці з Києва та народного депутата, який стояв у витоків проголошення незалежності України.

Всі ці люди створюють захопливу мозаїку одного дня життя України. Читайте також:  Знімали картину одночасно в різних куточках країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA