На Венеційський трейлер фільми кіно постер На Венеційський

Незабаром в кінотеатрах України! В прокат виходить мультфільм «Паця»: трейлер

Сейчас читают: 956
womo.ua

У четвер, 24 серпня 2023 року, на великі екрани українських кінотеатрів вийде комедійний анімаційний фільм для всієї родини «Паця».

Стрічка увійшла до шортлиста цьогорічної Премії «Оскар» у категорії «Найкращий анімаційний фільм». Картину створила нідерландська режисерка Маша Гальберштад — фанатка книг Роальда Дала («Чарлі і шоколадна фабрика», «Фантастичний містер Лис», «Матильда»). «Паця» натхненна, зокрема, його творчістю та сповнена відповідних атмосфери та гумору. Сюжет мультфільму «Паця»: Головна героїня отримує на свій дев’ятий день народження порося від дідуся.

Її батьки не надто зраділи такому подарунку, тож дівчинці дозволяють лишити пацю лише за умови, що її дресуватимуть. Але раптом виявляється, що в дідуся з’явилися свої плани на тваринку. Читайте також: Як мотивувати себе?

ТОП-10 надихаючих фільмів, які варто подивитися всією сім’єю: трейлери Завдяки високому рівню деталізації, мультфільм не уник порівняння в медіа з роботами легендарної студії Aardman, відомої стрічками «Воллес і Громіт», «Баранчик Шон» і «Втеча з курника». Читайте також: Найкращі серіали 2023 року, які номіновані на «Еммі»: список та трейлери Світова прем’єра «Паці» відбулася на 72-му Берлінському міжнародному кінофестивалі у програмі Generation Kplus.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA