місто Київ книги війна видавництво війна Росії проти України війна в Україні місто Київ

Скоро у продажу! До Дня Незалежності України вийде книга Сергія Руденка «Бій за Київ»

Сейчас читают: 985
womo.ua

Нова книга українського публіциста Сергія Руденко незабаром вийде друком у видавництві «Фабула». Це — розповідь про події російсько-української війни, а саме — про оборону Києва.

Журналістська робота показує події як до початку повномасштабної війни, так і період наступу на Київ через персональні історії.

Доповнять книжку ілюстрації харківського митця Нікіти Тітова. Книжка складається з окремих есеїв, які розгортають широку панораму захисту оборони столиці навесні 2022 року.

Руденко висвітлює не лише характер боїв за українську столицю, а й характери захисників Києва, а головною дійовою особою кожного з есеїв є люди, що потрапили у вир війни. Читайте також: У Києві пройде книжковий пікнік для читачів, письменників та видавців: деталі Зі сторінок цієї книжки читачі дізнаються історії тих, хто не залишився осторонь і став на захист української столиці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA