Евросоюз huawei Нео Евросоюз

У Празі за підтримки Huawei стартувала літня «Школа жіночого лідерства» в епоху цифрових технологій

Сейчас читают: 325
womo.ua

Після двох видатних випусків «Школи жіночого лідерства в епоху цифрових технологій» (SchoolsforFemaleLeadershipintheDigitalAge), проведених протягом останніх місяців у Лісабоні та Ніці, Європейська академія лідерства відкрила літній захід за підтримки Huawei у Празі на цьому тижні.

Напередодні незалежне журі обрало 29 учасниць серед понад 2 500 студенток і молодих фахівчинь із різних країх Європи. Поміж них: по одній учасниці з кожної країни-члена ЄС, одна учасниця з країни західнобалканської шістки, а також вперше учасниця з України. «У цей складний для Європи час як ніколи важливо сприяти розвитку рівності і різноманітності.

Huawei розуміє це. Сьогодні ми надаємо 29 молодим жінкам можливість сформувати технологічний світ і прагнемо, щоб їхній приклад надихнув інших у майбутньому.

Вони стануть лідерами наступного покоління Європи, які своїми зусиллями змінюють світ. Їхнє основне завдання полягатиме у тому, щоб забезпечити доступ до технологій всім в епоху розвитку цифрових технологій», — каже керівниця відділу з питань рівності, різноманітності та інклюзії у Huawei EU Берта Херреро.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA