люди Нео StandWithUkraine

Затишок Charity Market — благодійна ініціатива на підтримку вимушено переселених сімей

Сейчас читают: 414
vogue.ua

Ol. factory спільно з благодійним фондом «Життєлюб» проведе благодійний захід «Затишок Charity Market». На меті благодійної ініціативи — зібрати 100 000 грн на побутові потреби (домашній текстиль, посуд тощо) для вимушено переселених сімей у місті Києві, якими опікується фонд. «Кожен, хто залишав свій дім під час війни, знає, як це – приїхати на нове місце, де немає дрібниць, що створюють відчуття дому.

Ви згадуєте прості речі: як зранку відкриваєте штори вдома, яке на дотик ваше простирадло чи постільна білизна, аромат смачного сніданку, звук кави, що ллється в улюблену чашку, — зазначається в Instagram-дописі Ol.

factory. — Мільйони людей в Україні зараз можуть лише згадувати про це, адже вони не знають, коли повернуться додому». В суботу, 23 липня, відбудеться «Затишок Charity Market».

Гості заходу можуть принести речі для переселенців (ковдри, штори, посуд, рушники, постільну білизну й будь-що, що асоціюється з затишком вдома).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA