езотерика значення імені ім'я

Імена польського походження: як гарно та екзотично назвати дитину

Сейчас читают: 268
hochu.ua

До народження дитини старанно готується вся родина. Одним із найважливіших питань для майбутніх батьків є вибір імені. Раніше ми писали, як назвати доньку в 2023 році, аби вона мала щасливе життя, а тепер розкажемо, які екзотичні імена із Польщі пасуватимуть і нашим малятам.

Часто, обравши дитині ім'я, батьки не знають його походження. До вашої уваги — польські імена, які подобаються українцям. Читати також Ці чоловіки — благословенні: ТОП-3 імені, які притягують добро і благо Ім'я Аделіна, неабияк поширене у Польщі, означає “безпорочна”, “милостива”, “шляхетна”.

Жінки із цим іменем мають аналітичний розум, гарну інтуїцію, силу волі та врівноваженість характеру. Аделіни старанні, працьовиті, вміють виконувати відповідальну роботу і ніколи не підведе.

Популярне і завжди трендове ім'я Моніка означає “одна”, “надихає”, “закликає”. Моніка активна, любить чистоту і красу, в майбутньому жінки із цим іменем — хороші господині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA