місто Ужгород згвалтування сексуальне насильство домашнє насильство Прокуратура місто Ужгород

​На Закарпатті засудили батька, який довів дитину до самогубства: деталі

Сейчас читают: 336
womo.ua

У 2014 році чоловіка засудили до 10 років за ґратами. Прокуратура не погодилася з покаранням та оскаржила вирок суду через м’якість, призначивши йому 12 років позбавлення волі.

Про це пише Офіс Генерального Прокурора. Читайте також: Домагався та побив фанатку: соліст гурту Rammstein Тілль Ліндеманн потрапив у скандал Відповідно до матеріалів справи, влітку 2012 року з даху багатоповерхівки в Ужгороді стрибнув 10-річний хлопчик.

Прокурори довели, що такий вчинок міг спровокувати важкий психоемоційний стан, оскільки чоловік вчиняв стосовно сина насильницькі дії. Читайте також: Зґвалтування та катування жінки в Кагарлику: суд виніс вирок двом експоліцейським Судово-медична експертиза підтвердила, що час отримання тілесних ушкоджень збігався з періодом, коли дитина перебувала в батька. Читайте також: У Польщі судять українку, яка катувала прийомних дітей та продавала їх педофілам: деталі Засуджений з матір’ю дитини розлучився і проживав окремо.

Раніше він вчиняв розпусні дії стосовно доньки дружини від першого шлюбу та свого сина. Тоді дітям було 15 та 7 років. За розбещення неповнолітніх протягом 2 років перебував у місцях позбавлення волі (ч.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA