люди душа прощение молитва Нео свято

Обов'язково прочитайте ці молитви 20 серпня — у День пам'яті преподобного Пімена Багатоболісного

Сейчас читают: 368
hochu.ua

Сьогодні, 20 серпня, відзначають День пам'яті преподобного Пімена Багатохворобливого. У нашому матеріалі ви знайдете дві сильні молитви, які потрібно прочитати цього дня, щоб бути здоровим та жити під захистом небес.Пімен Багатохворобливий народився у XI столітті та страждав від хвороб з самого дитинства.

Батьки привели його в Києво-Печерський монастир, де молилися про його зцілення, проте сам він просив про глибокі страждання і про долю чернецтва.Преподобний Пімен Багатохворобливий прожив довгі роки, впродовж яких ніс тягар хвороб та страждань.

Але одного разу він знайшов силу зцілювати, коли врятував іншого ченця від бід та немочі. За це дароване зцілення Пімен взяв на себе зобов'язання служити хворим до останнього дихання.

За кілька днів до свого відходу з цього світу Преподобний Пімен відчув внутрішнє одужання. Читати також Професійні та державні свята України в серпні 2023 року Преподобний Пімен, світлий і молитовний заступник перед Престолом Всевишнього, ти, чия віра і непохитна відданість принесли зцілення багатьом стражденним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA