штат Монтана прем'єра новини кліп нова пісня штат Монтана

Кліп Майлі Сайрус "Endless Summer Vacation", у якому вона заплакала, розриває музичні чарти (ВІДЕО)

Сейчас читают: 605
hochu.ua

Американська зірка Майлі Сайрус стрімко вривається в музичні чарти з новою чуттєвою композицією. Поки її попередня прем'єра "Island" продовжує віруситися в ТікТок, артистка тішить прихильників новинкою, що увійшла до альбому "Endless Summer Vacation".

Про що нова пісня Майлі Сайрус - деталі на HOCHU.ua!Днями Майлі Сайрус презентувала кліп на пісню "Used To Be Young". На відміну від відеороботи до композиції "Flowers", цього разу артистка "оголила душу" перед слухачами й просто заспівала на камеру.

За словами Майлі, нову роботу вона присвятила своєму бурхливому минулому, яким пишається, а також передчуваючи, яким буде її майбутнє.

Читати також Майлі Сайрус стала подружкою нареченої на весіллі власної мами (ФОТО) У самому кліпі Майлі постала у вбранні від Maison Margiela - майці з Мікі Маусом, поверх якого одягла блискучий червоний корсет.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA