Меган Фокс Анджеліна Джолі Сальма Гаєк Меган Фокс Анджеліна Джолі

Темні янголи: 7 захоплюючих фільмів із головними брюнетками Голлівуду (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 991
hochu.ua

Сьогодні, 28 травня, маємо дорослий привід привітати усіх брюнеток – саме в цей день дівчата відзначатимуть своє “колористичне” свято.

З цього приводу ми у редакції із задоволенням пригадали свої улюблені фільми із головними брюнетками Голлівуду. Серед темних янголів - Меган Фокс, Міла Куніс, Моніка Беллуччі та інші прекрасні леді.

Читати також Неймовірні леді у білому – закохують, зцілюють і вбивають: ТОП-7 фільмів про медсестер (ВІДЕО) Неймовірно щемлива та прекрасна історія, що розповідає історію кохання Джеймі (Джейк Джилленгол) та красуні Меггі (Енн Гетевей), хворої на початкову форму Паркінсона.

Історію, яка вчить нас цінувати те, що ми маємо – просто зараз. Адже сьогоднішній день – це і є життя.Навіть не віриться, що цю чутливу стрічку зняв Едвард Цвік – творець таких суто чоловічих історій як “Виклик”, “Джек Річер 2”, “Облога” та “Останній самурай”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA