місто Софія війна в Україні новини телеведуча Катя Осадча місто Софія

"Люди заблоковані та тонуть живцем": Катя Осадча емоційно звернулася до Червоного Хреста через трагедію на Херсонщині (ВІДЕО)

Сейчас читают: 790
hochu.ua

6 червня на окупованій Херсонщині трапилася надзвичайна ситуація – російські військові підірвали Каховську ГЕС. Багато українців не можуть виїхати з області, саме тому ведуча та волонтерка Катя Осадча записала відео, в якому закликала Міжнародний комітет Червоного хреста допомогти евакуювати громадян України, які опинилися в зоні затоплення.

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Катя Осадча звинуватила комітет у бездіяльності та розповіла, яка ситуація в страждальному регіоні.

За її словами, те, що відбувається в зоні затоплення на окупованих територіях не вкладається в голові, тим часом Міжнародний комітет Червоного хреста вкотре не вживає жодних заходів.

Читати також Розривається серце: Софія Ротару прокоментувала цинічний підрив російськими окупантами Каховської ГЕС Олешки, Гола пристань і ще десятки населених пунктів!!!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA