Віталій Кличко місто Київ карантин Віталій Кличко місто Київ

У Києві знову запроваджують жосткий карантин

Сейчас читают: 480
cosmo.com.ua

У Києві запроваджують жорсткий карантин — він триватиме з 20 березня до 9 квітня включно. Про це заявив міський голова Віталій Кличко на терміновому онлайн-брифінгу щодо ситуації із захворюваністю в столиці.  «Щоб призупинити стрімке розповзання хвороби, Комісія із надзвичайних ситуацій міста ухвалила наступні рішення.

Із нуля годин 20 березня — тобто в ніч із п’ятниці на суботу — Київ запроваджує суворі карантинні обмеження. Буде заборонено: робота закладів культури.

Будуть зачинені кінотеатри, театри, музеї, концертні зали. Забороняється робота торговельно-розважальних центрів, окрім продуктових магазинів, аптек, зоомагазинів, магазинів з продажу засобів гігієни та побутової хімії.

Також підпадає під заборону проведення релігійних богослужінь, якщо не забезпечена площа приміщення не менше 10 квадратних метрів на одну особу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA