місто Київ місто Киев карантин Коронавирус куда пойти в Киеве місто Київ місто Киев

Де гуляти в карантин: ТОП-10 муралів Києва

Сейчас читают: 243
cosmo.com.ua

Тревел-блогер, журналіст та ведучий реаліті «У кого більше?» Макс Узол багато подорожує Україною та за кордоном. Якщо він не у поїздці, то все одно не сидить удома, а шукає незвичайні локації в Києві.

Нещодавно він ділився своїм ТОПом цікавих та непопсових місць у столиці, а зараз підготував добірку найкрасивіших, на його думку, муралів Києва. — Обожнюю Київ за його мурали — повністю розмальовані стіни, — каже Макс Узол. — Взагалі люблю гуляти столицею, піднімаючи очі та роздивляючись все навкруги.

Так от, щоб ви теж могли помилуватися гігантськими картинами, ділюся з вами ТОП-10 моїх улюблених муралів Києва. Зберігайте, аби зробити вашу наступну прогулянку яскравішою. 1. «Гімнастка» на Стрілецькій (координати: 50.453536941661184, 30.511862839897077) Це район Золотих Воріт, який я називаю районом дипломатів і муралів.

Бо вони там мало не в кожному дворі. 2. Дітвора на Стрілецькій Дуже незвичний мурал. До речі, у тому ж дворі, на сусідньому будинку. 3. «Конвалії» найбільша Леся

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA