Україна місто Київ куди піти у вихідні афіша вибір редакції Україна місто Київ

У Києві відбудеться нове барне шоу “Спільнота”

Сейчас читают: 642
womo.ua

27-28 квітня в GNRTR пройде перше бар-шоу “Спільнота” від Diageo Bar Academy. Мета — об’єднати барменів та працівники індустрії гостинності для обміну досвідом та натхнення на творчість, а також підвищити культуру споживання.

Також цей захід стане корисним надбанням для всіх поціновувачів коктейльної культури. На гостей очікує 2 лекційні зали з унікальним освітнім матеріалом та 24 спікерами, дегустаційна зала з улюбленими напоями та новинками від Diageo, 6 топових барів країни з відомими бартендерами та 2 experience-room з незабутнім досвідом.

Спеціально для “Спільноти” бари-учасники розроблять ексклюзивні коктейлі, які можна спробувати тільки на івенті. Подія використовує cashless-систему, тому розрахуватись за коктейлі можна тільки карткою — готівка заборонена.

Тому всім гостям “Спільноти” рекомендують подбати про безготівкові способи оплати заздалегідь.  Дата: 27-28 квітня Адреса: Київ, вул.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA