Олег Скрипка новини натхнення дозвілля вибір редакції Олег Скрипка

Олег Скрипка розповів, коли відбудеться ювілейний етнофестиваль «Країна Мрій»

Сейчас читают: 364
womo.ua

1 квітня засновник та ідейний натхненник Міжнародного етнічного фестивалю “Країна Мрій” музикант, композитор та промоутер українського фольклору Олег Скрипка на своїй сторінці в Instagram опублікував відео з анонсом фестивалю, назвав дату та місце проведення, а також оголосив конкурс серед виконавців етнічної музики.

Ювілейний фестиваль пройде на території Національного Ботанічного саду ім. М.М. Гришка та триватиме три дні у вихідні з 21 по 23 червня.  Гасло цьогорічного фестивалю  “20 років простір волі!” За 20 років проведення етнофестиваль “Країна Мрій” став справжнім культурним явищем, впливовим та вагомим важелем відродження національної ідентичності, який зіграв важливу роль у популяризації української культури та фольклору, особливо серед молоді, виступив провідником ідей екології, свободи мислення та творчої думки.

Двадцять років поспіль команда утверджує українську національну самобутність, презентує кращі взірці української й світової музики, музично-ярмаркове різномаїття, народні ремесла, паради вишиванок, автентичні майстер-класи, етнічні кухні, дитячу і козацьку галявини, книжкові вернісажі, майданчик бандуристів та інші оригінальні рішення та активності.

Тож у підсумку двадцятирічної діяльності фестиваль відіграв і продовжує відігравати  надзвичайну роль у формуванні національного самоусвідомлення сучасного українця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA