місто Київ місто Червень куди піти афіша місто Київ місто Червень

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 24 та 25 червня

Сейчас читают: 286
hochu.ua

Червень летить зі швидкістю світла і ми сподіваємося, що ви встигаєте використати цей час на максимум і насолоджуватися миттєвістю літа.

Афіша, куди піти цими вихідними 24 і 25 червня в Києві — вже на HOCHU.ua! Читати також Маски героїв, монстр з моря та непокірні стихії: 5 яскравих мультиків червня, які вас підкорять Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці.

Дивіться афішу на 24 та 25 червня в Києві та не забувайте про правила безпеки у воєнний час.24 червня у Києві "Друга Ріка" зіграє великий сольний концерт "Supernation 2013-2023".

Ви зможете почути старі та добрі хіти улюбленого колективу та зробити свій внесок у перемогу України, адже частина прибутку буде спрямована на допомогу ЗСУ.Запрошуємо вас відтворити стародавні обряди, розспівати купальські пісні, сплести віночки і поринути в танці та хороводи...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA