місто Київ війна війна Росії проти України війна в Україні свято місто Київ

До Дня Конституції України проведуть три безкоштовні екскурсії у Києві: деталі

Сейчас читают: 458
womo.ua

День Конституції України — державне свято України, яке відзначають 28 червня починаючи з 1996 року. Тому в цей день проведуть три безплатні екскурсії для киян та гостей столиці.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація. Читайте також: Київ — серце України: як українські бренди прославляли столицю України Так, о 15:00 пройде екскурсія «Тисячолітній шлях Конституції», учасники якої дізнаються про перші закони Давньоруської держави, Війська Запорозького та Української Народної Республіки.

Також кияни та гості столиці почують, як приймався Основний закон незалежної України. Місце екскурсії для зустрічі вказано в анкеті.

Для участі у події слід зареєструватися за посиланням. Також завтра о 17:00 пройде екскурсія «Конституція — від Пилипа Орлика до основного закону України», під час якої можна буде ознайомитися з Основним законом України від часів його першої розробки до сьогодення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA