місто Київ куди піти афіша заходи місто Київ

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 19 по 23 червня

Сейчас читают: 407
hochu.ua

Починаємо новий робочий тиждень і будуємо плани, які допоможуть зробити його набагато яскравішим. На питання "куди піти?" вже традиційно відповідає редакція HOCHU.ua, а вам залишається тільки вибрати найкращий варіант.

Афіша актуальних заходів з 19 по 23 червня у Києві — вже в нашому матеріалі!Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

Читати також Бик, таксист та сам диявол: ТОП-7 культових ролей великого Де Ніро (ФОТО, ВІДЕО) Дивіться афішу захоплюючих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 19 по 23 червня у Києві!У Музеї Однієї Вулиці ще взимку відкрилася ретроспективна виставка посмертних масок під назвою "Містерія Духа".

Там ви зможете побачити зліпки з видатних людей, які вплинули на становлення української нації, а також державних діячів та полководців, художників та скульпторів, музикантів та педагогів, поетів та письменників з різних країн, які залишили у майбутньому і минулому.Музей Однієї Вулиці 19 червня, 11:00 - 18:00 "Києво-Печерська лавра" відкрили дивовижний виставковий проєкт "...Але будуть відроджені у славі та силі".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA